• Tiarre

Tiarre Design devine partener eMAGBrandul de bijuterie contemporană Tiarre Design continuă extinderea prezenței pe piața bijuteriilor din România, devenind partener certificat eMAG.


După lansarea propriului magazin online, în Octombrie 2018, a urmat colaborarea cu platforma Breslo, iar din Aprilie 2019 Tiarre este prezent în eMAG Marketplace, în cadrul programului "Deschide România". În primul an, programul eMAG de promovare a întreprinzătorilor români a reunit 530 de parteneri.Atelierul de bijuterie contemporană Tiarre Design a fost înființat în 2017 de către doi tineri designeri români, absolvenți ai școlii de bijuterie Assamblage. Încă de la primele colecții, conceptul bijuteriilor Tiarre a reunit caracteristici precum detașarea de "curentul comercial", calitatea metalelor și a pietrelor, un proces de fabricare a bijuteriilor integral manual și designul modern ce încorporează eleganța bijuteriilor clasice.

Pentru 2019 Tiarre pregătește extinderea brandului către piața europeană, prin deschiderea unui magazin online dedicat țărilor din zona euro a Uniunii Europene.

27 afișare0 comentariu