Termeni și condiții

Bine ați venit pe siteul www.tiarredesign.com!


Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza sau obține orice servicii, informații sau materiale prin intermediul acestui site. 
TIARRE va oferă accesul la site-ul www.tiarredesign.com, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. 


1. Înregistrare
Pentru a vă înregistra pe site-ul www.tiarredesign.com este necesar să completați informațiile solicitate în formularul de înregistrare. 
În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevarate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate. 

2. Cum comand?
Daca doriti sa cumpărati produse de pe site-ul www.tiarredesign.com trebuie să completați informațiile solicitate prin formularul de înregistrare pentru a facilita comanda și plata acesteia. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastra. Informațiile personale nu sunt transferate catre alte terțe părți.  

3. Cum platesc?
Plata se realizează în sistem ramburs.

4. Livrarea
Execuția și expedierea produselor comandate de pe siteul www.tiarredesign.com se va efectua în maxim 5 zile de la primirea comenzii. Livrarea va fi asigurată prin intermediul serviciului de curierat. Nu ne asumăm răspunderea pentru întarzierile în livrare cauzate de firma de curierat.

5. Prețuri și taxe
Prețurile sunt exprimate in RON. 
Prețul afișat se poate modifica cînd se aplică politica de discount sau când variațiile de schimb valutar euro-leu sunt semnificative. 

6. Contract
Contractul dintre noi și cumpărător va fi guvernat de legea română și se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînțelegeri se soluționează pe cale amiabila. În cazul în care neînțelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial International de Camera de Comert și Industrie din Romania, în conformitate cu reglementarea acestora. 

7. Politica de retur
În cazul în care bijuteria nu coresponde din punct de vedere calitativ, o puteți returna în termen de 14 zile calendaristice.
Produsele pot fi schimbate în termen de 14 de zile calendaristice de la data achiziției, doar însoțite de factura fiscală și doar în cazul în care acestea prezintă defecte de manoperă, nu au fost purtate și nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase sau purtării.
Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16 (1) din legea 449/2003 (12).

8. Drepturi de autor
Design-ul, textele, grafica, structura și toate informațiile de pe site-ul www.tiarredesign.com sunt proprietatea exclusiva a Saint Red Panda SRL. Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afișa, distribui, vinde sau modifica din conținutul, datele, informațiile și materialele afișate pe site-ul nostru este strict interzisă fără acordul scris al reprezentantului Tiarre. 

9. Reclamatii
Pentru orice tip de reclamații, vă rugăm să ne contactați prin mijloacele puse la dispoziție în pagina de Contact. Vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a rezolva în cel mai scurt timp posibil reclamațiile dumneavoastra.